Overslaan en naar de inhoud gaan
Trovato
Trovato
Trovato

Olie

Olie is een onmisbaar produkt om de goede werking van o.a. de motor en transmissie te garanderen. Daarnaast kunnen brandstofadditieven de prestaties van uw motor nog verder verbeteren. Gulf heeft wereldwijd als gerenommeerd smeermiddelenmerk de reputatie dat het de technische vooruitgang op motorengebied op de voet volgt.

Motoren leveren qua vermogen, zuinigheid, emissie en betrouwbaarheid steeds hogere prestaties, dus stellen de fabrikanten steeds hogere eisen aan de smering. Bovendien stellen de overheidsinstanties steeds strengere regels en eisen op gebied van milieu. Gulf produkten voldoen ruimschoots aan deze eisen. Hierdoor kunnen deze tot de absolute top worden gerekend en bent u altijd zeker van de beste smeermiddelen.

In onze shop verkopen wij de meest voorkomende soorten en viscositeiten. Bent u op zoek naar een speciale olie of vetsoort, dan kunnen wij deze op bestelling leveren evenals de verpakkingsoort die verkrijgbaar is in 20, 60 of 200 litervaten. Vanaf 60 liter bezorgen wij gratis.

olieolieolieoil4

Klik hier voor smeerolieadvies.