Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Nieuw in de verhuur: Paardentrailer

NU OOK TE HUUR: 2 PAARDS PAARDENTRAILER

- zeer lage instap
- paniekslot, uw paard blijft ten alle tijde gezekerd
- royale paardenboxen met draaibaar tussenschot
- verstelbare borst- en bilstangen
- verlichte zadelkamer met uitdraaibare steunen
- vloer en wandkussens voor een stressvrij transport

 

Ook kunnen wij taxiritten vezorgen door heel Europa.
Onze chauffeurs zijn in bezit van Certificaat Vakbekwaamheid Veetransport. Trovato beschikt over de vergunningen NVWA en NIWO.

Offshore hotshot en transport

Trovato Transport is gevestigd in Santpoort Noord, net onder de rook van IJmuiden. Wij verzorgen transportopdrachten voor o.a. offshore- en transportbedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in hotshot leveringen door heel Europa. Uiteraard bieden wij onze diensten ook aan voor andere branches. Trovato Transport zoekt altijd samen met u naar de beste oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Gasflessen

Wij leveren gasflessen in diverse maten en gewichten van o.a. Primagaz, Campingaz en Benegas aan zowel bedrijven als particulieren. Ook kunt u bij ons terecht voor toebehoren zoals drukregelaars en propaanslang. 

assortiment

Officiële Thule dealer

Al jaren verhuren wij bagageboxen en dakdragers van  het merk Thule. Tevens zijn wij Thule dealer, mocht u een bagagebox, dakdragers, fietsdragers of anders Thule-artikelen willen aanschaffen dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag.

Nieuw: te huur

De Gesloten Tandem, een ruime aanhangwagen met een groot laadvermogen van maar liefst 2000 kg! De afmetingen van deze aanhangwagen zijn      

3.00 x 1.50 x 1.80 (lxbxh) Ideaal voor verhuizingen.